Actualidad

LAS TURBO ROTONDAS Y LAS ROTONDAS CONVENCIONALES

Domingo, 15 de noviembre de 2015

Muchos de los accidentes leves de tráfico suceden en rotondas por la incorrecta forma de circular en ellas.

Cada vegada més, ens trobem mentre circulem les “temudes” rotondes. Les anomenen temudes ja què, la gran majoria de conductors creuen que circulen correctament per elles i no sempre és així.  Molts dels accidents lleus de trànsit succeeixen per la incorrecta forma de circular-hi.

Actualment s'està instal·lant una nova variant de les rotondes, es diuen turbo rotondes. Aquest tipus de rotondes a part de facilitar que el trànsit flueixi, farà que el nombre d'accidents a les rotondes es redueixi.

El funcionament és el següent, el vehicle que es trobi en el carril exterior estarà obligat a sortir a la primera sortida. En cas de voler continuar donant voltes a la rotonda, el vehicle haurà d'estar situat al carril interior. Els carrils estaran separats per línies contínues i tan sols passaran a línies discontínues al apropar-se a una sortida per a què el vehicle situat al carril interior i que vulgui sortir, pugui fer-ho sense cometre infraccions.

A les rotondes convencionals, el cotxe situat al carril exterior disposa de prioritat sobre el que circula per l'interior, pot seguir girant sempre i podrà sortir quan vulgui, sempre i quan no hi hagi un senyal en el seu carril que l'obligui a sortir-ne.

Per contra, el vehicle que circula al carril interior sempre ha d' estar voltant a la rotonda. En cas de voler sortir, haurà de canviar-se al carril exterior i des d'aquest carril, sortir. En cas de sortir des del carril interior i topar amb el vehicle situat al carril exterior, la culpa serà del vehicle situat al carril interior.

Actualidad destacada 

Sobre nosotros

Somos una empresa que reúne a profesionales expertos en reclamación de indemnizaciones por accidentes de tráfico. Te ayudamos a conseguir el mayor importe posible de tu indemnización.

Contacto

  • C/Tirso de Molina, 36
  • 08940 - Cornella de Llobregat Barcelona
[...]
Cargando...
Información legal
x

Empresa: Nasaroma, SL

NIF: B65777765

Dirección: C/Tirso de Molina, 36 Cornellà de Llobregat

Teléfono: 930153920 - 615889586

e-mail: info@indemnizaciondetrafico.com

Valid XHTML 1.0 Transitional